Сватбено меню – Сватбен куверт

Цена – 49 лв

Салати – 350гр.

  • Овчарска салата

  • Мешана с плочка сирене

  • Комбинирана

Предястия – 200гр.

  • Пилешки хапки в сусам

  • Комбинирано панирно

  • Пушено контрафили със сирене

Основни ястия – 400гр.

  • Шпикован свински бут с картофи

  • Телешко с боровинки и пюре

  • Пилешко филе с манатарки / ориз /зеленчуци

Превърнете вашия специален ден в незабравимо изживяване с нашето изискано сватбено меню. Нашите кулинарни експерти са подготвили разнообразие от изкусни и изящни ястия, създадени, за да направят вашия сватбен обяд или вечеря незабравимо вкусно изживяване за вас и вашите гости.

Нашето сватбено меню включва изискани предястия, вдъхновяващи основни ястия и великолепни салати. От елегантни ястия на гурме ниво до традиционни гозби, нашите кулинарни изкушения ще удовлетворят различните вкусове на гостите ви, като създадат атмосфера на изисканост и качество.

Сватбеният куверт може да бъде персонализиран по ваш избор и желания. Ние сме тук, за да гарантираме, че всеки гост ще се наслади на уникално изживяване, като внимателно подберем менюто и предложенията ни според вашите предпочитания и бюджет. Нашата цел е да предоставим на вас и вашите гости незабравимо и стилно гурме изживяване, което ще върви ръка за ръка с вашето най-специално събитие.

Създайте перфектната сватбена обстановка в уникална среда на зала под наем Evoke. Нашата зала предлага изключително уютна и стилна обстановка, която може да се персонализира според вашите желания и тематика на сватбата. Разполагаме с необходимото пространство и капацитет от 70 места, които ще позволят на вашите гости да се насладят на този специален момент с комфорт и удоволствие.

В допълнение към нашето сватбено меню и персонализираните предложения, предоставяме гъвкавост за различни аспекти на вашето събитие. От празничното осветление до аранжиментите и атмосферата, всичко може да бъде оформено по ваш вкус и предпочитания. Залата Evoke предлага необходимото пространство и удобства, за да направи вашия сватбен ден перфектен и безпроблемен.

Избирайки зала под наем като Evoke, вие не само получавате качествено сватбено меню и персонализиран сватбен куверт, но и уникална обстановка, която ще направи вашата сватба незабравима за всички гости. Вярваме, че можем да ви помогнем да направите вашия специален ден – сватбата, точно такава, каквато сте я мечтали.

Call Now Button